Hyvä verkkokauppa-alusta

Suomessa verkkokauppaohjelmistojen kärkisijoilla – MyCashflow ja Woocommerce.

Verkkokauppa avaimet käteen -palveluna

Verkkokauppa

Avaimet käteen -palvelu on verkkokauppiaalle vaivaton tapa saada verkkokauppa-alusta valmiiksi myyntikoneeksi asti. Meillä on kokemusta monesta eri alustasta. Mikäli sinulle verkkokauppiaana on tärkeää helppokäyttöisyys, toimintavarmuus ja hyvä tuotetuki, niin paras valinta on MyCashflow-verkkokauppaohjelmisto.

Verkkokauppa ei ole pelkkä ohjelmisto. Tarvitaan tietoa, miksi asiakas ostaa verkkokaupasta ja miksi ei. Tässä tulee apuun markkinointiviestinnän osaamisemme.

Suomen verkkokaupan liikevaihdon arvio on jo noin 13 miljardia euroa. Tästä matkailu saa suunnilleen 42%, palvelut 21% ja tavaroiden osuus on 37%. Nämä ovat meille tuttuja toimialoja, joten ymmärrämme liiketoimintaanne ja osaamme auttaa kaikissa verkkokauppakysymyksissä.

Verkkokauppaohjelmistot ja integraatiot

MyCashflow on toimintavarma, kotimainen verkkokauppaohjelmisto, jossa on kaikki tarvittava ja se on helppo ottaa käyttöön. Me perustamme kaupan, integroimme kaiken mitä tarvitset. Saat asiakkaiden arvostamat maksutavat, pankkimaksut ja kortit, Visa ja Mastercard mukaan lukien.

Autamme myös kaupan integroimisessa muihin järjestelmiin, tai jos tarvitset jonkin lisäosan, niin ohjelmistokehitystiimimme auttaa. Saat siis koko paketin ja aikasi säästyy liiketoiminnan tekemiseen. Tuotamme tarvittaessa verkkokaupan, integraatiot ja markkinointimateriaalin - avaimet käteen.

Katso myös tuotteiden siirto toiseen verkkokauppaan.