Ohjelmistokehitys

Ohjelmistoja tarvitaan yhä enemmän saavuttamaan tehoa ja kilpailuetua. On siis olennaista huomioida liiketoimintasi tavoitteet ja tehdä voittava sovellus.

Tehdään ihmisiä palvelevaa teknologiaa

Ohjelmistokehitys

Meillä tehdään hyvää ja toimivaa koodia. Ohjelmistokehitysprojekti onnistuu, kun suunnitellaan huolellisesti ja ratkaistaan gepardin sujuvuudella. Teknologia valitaan suunnitteluvaiheessa palvelemaan käytettävyyttä ja toimintavarmuutta. Lopuksi sovitaan testauksesta ja käyttöönotosta ja kuunnellaan käyttökokemukset jatkokehitykseen.

Teknologia on erittäin tehokas työkalu, mutta ilman ihmisten huomiointia se jää vain työkaluksi. Siksi me panostamme ihmisläheisempään ohjelmistokehitykseen.

Sujuvasti toimivia verkkopalveluita - tyylikkäästi

RoboGenin toteuttamat verkkopalvelut tehdään siten, että käyttökokemus on sujuva ja ulkoasu tyylikästä katseltavaa. Palvelut tehdään toimimaan myös mobiililaitteillasi. Älä siirrä huomiselle, laita viestillä perustietoa jo nyt.

Kehitetään nopeasti ja läpinäkyvästi

Pyrimme jakamaan ohjelmistotuotannon moduuleittain toimitettavaksi. Ensimmäinen osa nähtäväksi heti, kun se on linjassa kokonaisuuden kanssa. Tämä sprinttimalli varmistaa sen, että voidaan reagoida kehityksen etenemiseen esimerkiksi viikon tai kahden välein.

Läpinäkyvys tuo sinulle selkeyttä etenemiseen ja kun nämä alun välietapit tuovat myös konkretiaa ohjelmistoon, niin se mahdollistaa vielä uusienkin ominaisuuksien budjetoinnin samaan kehitykseen. Meille tärkeintä on se, että lopputulos on harkittu ja toimiva kokonaisuus, mutta uusista ideoista kannattaa aina keskustella. Kysy omaa yhteyshenkilöä, vaikka heti.