Asiakkaat jotka panostavat digitalisaatioon

Inhimillisen tehokasta ja asiakaslähtöistä asiakaspalvelua

Huipputiimi huippuasiakkaidensa apuna

Ohjelmointi Tampere

Meitä on pieni, mutta valikoitu tiimi, jossa on kokemusta monen eri alan yrityksen upeista IT-projekteista. Näitä sinullekin tuttuja brändejä, kuten Talovoima, Setera Oy, BUSTER-veneet, Finlayson, Pirkanmaan Liitto, Beauty Brand Pumpuli, POLAR Autovaruste ja monet muut huippuasiakkaat.

Asiakkaiden kanssa, yhdessä rakentaen, on ilo onnistua. Kaikki tekemämme työt sisältävät huolellisen suunnittelun, jossa pääosassa on asiakkaan kuunteleminen. Näin saamme visiosta kasvatettua digitaalisen ratkaisun, joka toteuttaa toiveet kustannustehokkaasti.

Miksi meidät valitaan aina uudelleen – tutkittua tietoa

Se, miksi asiakkaat valitsevat meidät aina uudelleen, näyttää olevan linjassa tutkimuksen kanssa, jossa todettiin, että ohjelmistokehitys ja IT-alan ostamisen kriteerien ykkönen on hyvät kokemukset ohjelmistoyrityksestä. Seuraavana tulivat laatukriteeri ja hinta.

Hinnan onkin oltava oikea, koska se on mittari sille, että asiakas saa sijoitetulle pääomalleen kunnon vastineen. Meidän valintamme on tehdä kustannustehokkaita ratkaisuja, koska se tarkoittaa tyytyväisiä asiakkaita, referenssejä, josta sekä asiakas, että me voimme olla ylpeitä.

Mitä ammattilaiset sanovat palvelustamme

Talovoima

"Päädyin tilaamaan teiltä integraatiot, koska tarjous ja se mitä puhuttiin rakennusteknisistä järjestelmistä, vakuutti että tiedätte tarkalleen, miten homma kannattaa tehdä"

Toni Leino
TOIMITUSJOHTAJA
Talovoima Finland Oy

Setera

"Setera Oy on lisensoitu teleoperaattori useassa maassa ja tarjoaa selkeitä ja korkealaatuisia palveluja ympäri maailmaa. Samankaltaista palvelua toivoimme RoboGeniltä ja heidän kehitystiiminsä hoiti homman hienosti loppuun asti.“

Matti Haramo
CEO
Setera Oy

Polar autovaruste

"Verkkokauppa toimii kaupankäynnissä kivijalkaliikkeen tukena ja on hyvä markkinointikanava. RoboGen on auttanut kaikissa kysymyksissä nopeasti, joten suosittelen ilman muuta"

Matti Kalliolepo
JOHTAJA
Polar Autovaruste