Tuotetietojen siirto verkkokauppaan

Siirrämme tuotetiedot toiseen verkkokauppaan - vaikka Shopify-tiedot MyCashflow-kauppaan.

Verkkokauppa-alustan vaihto - tuotetiedot toiseen verkkokauppaan

Tuotetietojen siirto toiseen verkkokauppaan

Suomessa on kolme suosittua verkkokauppaa, MyCashflow, Woocommerce ja Shopify. Jos haluat siirtää tuotetietosi toiseen kauppaan, niin meillä on tätä varten kehitetyt ohjelmistot. Esimerkiksi siirto Shopify-kauppa-alustalta MyCashflow-kauppa-alustaan onnistuu siten, että Shopifystä saadaan kaikki tarvittava tuotetieto niin, että verkkokaupassasi on mahdollisimman pieni käyttökatkos.

Tuotetietoja voi siirtää myös manuaalisesti CSV-siirtona. Nämä massasiirrot ylikirjoittavat edelliset verkkokaupassasi olevat tuotteet, jolloin vanha tuotetieto katoaa. Mikäli teet siirron verkkokaupasta toiseen verkkokauppaan itse, on hyvä tehdä tarvittavat varmuuskopiot ennen siirtoja.

Tuotetietojen siirto Woocommercesta MyCashflow -verkkokauppaan

Tuotetietoja voidaan siirtää MyCashflow-kauppaan, jossa on itsessäänkin mahdollisuus tallentaa tuotetietoja CSV-muotoon, jolloin ne voidaan viedä esimerkiksi Woocommerce-kauppaan.

Olemme erikoistuneet siirtämään tietoja Woocommercesta, mutta keskustelemme mieluusti mistä tahansa verkkokauppadatan siirrosta. Siirto on yleensä melko mittava prosessi, joten kannattaa olla yhteydessä heti kun asia tulee ajankohtaiseksi.

Verkkokaupan vaihtaminen - paras verkkokauppa

Mikä verkkokauppa on paras verkkokauppa-alusta? Kokemuksesta tiedämme, että verkkokauppaohjelmistoja on monia ja niiden soveltuvuus riippuu monista seikoista. Tärkeimpänä näemme, onko kohderyhmääsi enemmän B2C- vai B2B-asiakkaat ja onko myynti kotimaahan, vai myös ulkomaille, jolloin verojen käsittely ja kieliversiot ovat huomioitavia asioita. Näistä kaikista saat lisätietoa, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme.