MyCashflow integraatiot

Saat kaikki tarvitsemasi integraatiot MyCashflow -verkokkauppaan meiltä.

MyCashflow integraatiot logistiikkaan ja varastonhallintaan

Varastonhallinta

Saat kaikki tarvitsemasi integraatiot MyCashflow -verkokkauppaan meiltä, joko kaupan perustamisvaiheessa tai silloin, kun kaupan automatisointia on hyvä lisätä myynnin kasvaessa.

Meillä on kokemusta kaikista tyypillisimmistä integraatioista ja liittämisistä kuten Postin, DLH:n, Matkahuollon, DB Schenker -toimitustavoista. Myös varastonhallinta voidaan integroida osaksi verkkokaupan toimintaa, esimerkiksi kun tavarat lähtevät varastosta, saadaan tieto integroitua myös varastonhallintaan. Näin liiketoiminnasta tulee tehokasta, kun rutiinitehtävät hoituvat automaattisesti.

Integraatio maksutapoihin ja taloushallinnon ohjelmistoihin

MyCashflow on helppo liittää eri maksutapoihin Paytrail -verkkomaksupalvelulla. Sillä saat käyttöösi mm. pankkimaksut Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Muita mahdollisia ovat myös lasku- ja osamaksupalvelut Walley, OP Lasku ja Jousto. Samoin kortit Visa, Mastercard ja American Express sekä mobiilimaksut MobilePay, Pivo, Siirto & Apple Pay.

Kun kauppa käy ja maksutapahtumia on paljon, niin integraatio taloushallintoon helpottaa työtaakkaa. Verkkokauppa voidaan automatisoida siirtämään tilaukset vaikkapa Procountor tai Netvisor – taloushallintojärjestelmään. Mahdollisuuksia on monia, kysy lisää, niin katsotaan yhdessä järkevä ratkaisu.

Taloushallinta