Palvelumuotoilu

Palvelumuotoilu syntyy yhteistyössä ja asiakkaan kuunteleminen lisää myyntiä.

Visiosi jalostuu entistä paremmaksi

Palvelumuotoilu

Muotoiltu asiakkaan haluamaksi

Markkinointi oli aiemmin pelkästään myyntiargumenttien ja hintatarjousten esittämistä. Nyt on kuitenkin tutkittu, että meidän on vielä enemmän kuunneltava asiakkaan asiakasta. Se, että meillä on tietoa kohderyhmästäsi, ei tarkoita, että se olisi reaaliaikaista. Siksi markkinnoinnissa palvelumuotoilu on paras keino muokata myyntiä, tuotetta, palvelua, viestintää ja asiakkaan kohtaamista.

Palvelumuotoilu on yhteinen prosessi, jossa vaaditaan teknisen osaamisen lisäksi empatiaa ja aitoa halua tietää mitä asiakaskokemus on. Palvelumuotoilussa ideoidaan, testataan ja kehitetään yhdessä sitä visiota, mikä sinulla on markkinoilla etenemiseen. Tästä päästään aidosti myyviin ratkaisuihin, digitaalista tehokkuutta unohtamatta.

Merkittäviä säästöjä ajassa ja rahassa

Suomessa toteutettu tutkimushanke potilaiden asioinnin ja oikean hoidon ohjaustapahtuma tehosta selvitti, kuinka oikein toteutettu palvelun ja digitalisoinnin yhteistyö rakentaa tehokkuutta ja antaa aikaa ihmisten kohtaamiselle. Hankkeessa saavutettiin jo yhden terveysaseman kohdalla 14 % säästö, joka laskennallisesti tarkoittaa jopa 500 000 € tuon tutkimusjakson aikana. Palvelun muotoilu ja digitalisointi auttaa ihmisiä ja yrityksiä näin konkreettisesti.

Tehdään yhdessä

Jokainen on varmaankin huomannut, että yksin pyöritelty ajatus kehittyy ja jalostuu hitaammin kuin yhdessä työskennellen. Meillä saat oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit keskustella visiotasi ja löydämme tavan digitalisoida ideasi mahdollisimman kustannustehokkaasti. Laita vaikka alustavaa ideaa ja ota yhteyttä, niin päästään vauhdilla alkuun.