Kumppanit

Kumppani jolle tärkeintä on asiakkaiden luottamus.

RoboGen käyttää tuttuja ja turvallisia tekniikoita

Kumppanit

Käytämme maailmalla vakiintuneita ja yleisimmin käytössä olevia tekniikoita, sillä se on varma toimintatapa saada tuloksia aikaan tutuilla ja vakailla työkaluilla.

Meille ei ole tärkeää, tehdäänkö jokin sovellus Adroid-puhelimelle vai iPhonelle, sen ratkaisee käyttötarkoitus ja asiakkaan visio sekä kohderyhmän mieltymys käyttää erilaisia sovelluksia.

Tuemme asiakkaita mahdollisimman laaja-alaisesti kaikissa valinnoissa, jotka liittyvät teknisiin ratkaisuihin.

Paytrail - kaikki maksutavat

Paytrail on turvallinen, suomalainen maksulaitos. Paytrail on osa Nets-perhettä. Nets on Pohjoismaiden johtava maksuratkaisujen, tietopalvelujen ja digitaalisten turvaratkaisujen tarjoaja. Paytrailille on myönnetty turvallisen maksamisen Safe Pay -sertifikaatti.

RoboGen toimii Paytrail maksupalvelun virallisena kumppanina ja jälleenmyyjänä Tampereella, Helsingissä sekä verkossa. Voit tilata Paytrailin tästä.

Paytrail logo

MyCashflow kumppani – Tampere ja Helsinki

RoboGen on MyCashflow -verkkokauppa-alustan kumppani Tampereella ja Helsingissä.

MyCashflow edustaa yhtä Suomen eniten käytettyä verkkokauppaohjelmistoa. Se on tehty toimimaan vakaasti ja luotettavasti. Yksi tärkeimmistä kumppanuuden eduista on vahva tuotetuki, joka on aina asiakkaan etu, jota ulkomainen alusta ei välttämättä voi tarjota.

MyCashflow logo